İnönü İlkokulu
27 Mayıs Cad. 2.İnönü Mah. No80 Narlıdere/İZMİR
02322391999

VİZYON

Çalışanların arasında iyi ilişkilerin kurulduğu, adil yönetim anlayışının benimsendiği, fiziki koşulların iyileştirildiği bir ortamda hoşgörülü, mutlu, geleceğe umutla bakan, hedefleri olan ve bu yolda yürüyen, ruh sağlığı yerinde, özel yeteneklerin keşfedildiği; her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri aşamasını benimsiyoruz.

MİSYON

Eğitim programlarında çevre ve toplum ihtiyaçlarını dikkate alarak gerekli özverilerde bulunmayı görev sayan çalışanlarıyla çalışkan, hoşgörülü, vatan ve millet sevgisiyle dolu, hedeflerini belirleyebilen, değişime ve gelişime açık, kendini tanıyabilen, farklılıklarını bilen, kendini ifade edebilen, kendisini başkasının yerine koyarak düşünebilen, mutlu, bilimsel düşünen, sorgulayan, üreten bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Tekli Eğitim